2017_04_03_ane_mathias0133
_____________________________________________________________
Velkommen til boligbloggen med en stor håndfuld ‘hverdagsguf’.

Bag hverdagsguf finder du mig, Mathias, og jeg er en kæmpe bolignørd. Det er noget jeg har været så langt tid jeg kan huske, men i starten af 2016 gik det op for mig, at det var min vej at gå. Hvor end det fører mig hen, så er jeg tilfreds med det – så længe jeg kan sætte det i forbindelse med indretning.

Jeg startede min blog i oktober 2016, da kunne se min instagram vokse med raketfart. Jeg gik fra at have omkring 400, til at gå til en tidobling. Idag poster jeg til over 5000 følgere dagligt, og jeg elsker det som det giver mig! I og med at jeg går så meget op i indretning, og at jeg bliver bekræftet af jer søde følgere gang på gang, får mig kun lyst til at lave mere af det. Så her er jeg nu – på min blog, hvor jeg tager jer i hånden, og fortæller om trends, indretningstips og hvad der ellers føles relevant at give.

Til hverdag går jeg i skole i København, hvor jeg studerer på 3. semester af markedsføringsøkonom. Ved siden af arbejder jeg i Roomstore. Jeg er derudover ambassadør for Design Group, som har Just Spotted og Moodings under sig.

Presse:
2016