Pæne potter fra Skagerak – Hverdagsguf
IS THAT A CHAIR???

Pæne potter fra Skagerak

Planter er flotte i sig selv, men med de her flotte Edge potter fra Skagerak, så bliver de altså bare ekstra flotte. Nogle jeg er faldet pladask, er potterne fra Stilleben for Skagerak. De nærmest skriger af kvalitet og godt håndværk, og så passer de bare vanvittigt godt ind i alle slags indretninger, fordi de er så minimalistiske (dog uden at blive kedelig!).

Jeg har købt dem i fire forskellige størrelser, så jeg kan skifte imellem mine andre planter. Jeg har nemlig fundet ud af, at det er vildt praktisk, ikke at plante ud i selve potten, men lade den stå i den potte man får den i. Så kan det lyn hurtigt lade sig gøre, at skifte udtrykket på ingen tid.

Læs også: The 2017 plant

Potterne hedder Edge Flower Pot, og kan bl.a. købes her, hos en af mine yndlingsshop. Måske de skal på ønskelisten? Jeg ved i hvert fald, hvad jeg selv kan skrive på 😉

Edge pots skagerakEdge pots skagerak  img_1829Edge pots skagerak

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

IS THAT A CHAIR???