Sådan ser lejligheden ud – Hverdagsguf
Tip: mal dine gamle ølkasser

Sådan ser lejligheden ud

Der har været stille her på bloggen i lidt for langt tid nu, men det er der en simpel grund til – vi har nemlig været igang med at rive godt og vel alting ned i vores nye lejlighed. Vi er stadig så småt i gang med nedrivningen, inden det går løs med at bygge op igen. Det har virkelig været en sjov proces (det meste af vejen), da det udelukkende har gået ud på at ødelægge. Hvem kan ikke godt lide det?

min instagram har jeg lavet en masse storys, hvor jeg har vist lidt rundt og man har kunnet se en masse af den sjove nedrivningsproces. Men har kan du se hvordan det så ud det vi overtog lejligheden, samt hvordan det ser ud lige nu. Det ligner lidt et kaos, men tro mig – gulvet har været fyldt med tapetrester og pus fra væggene, og lige nu er hjernedødt støvet. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at et sted kunne blive så støvet!

Det kan være lidt svært at danne sig et overblik af hvordan rummene er fordelt, så tag et kig her, hvor du kan se plantegningen. Der er nemlig også en lille have til og (sjovt nok) et lille bitte badeværelse.

Planen er nu, at vi skal have blændet døren imellem stue og soveværelse, vi skal have lavet VVS og så skal der en masse ny stikkontakter op. Det lyder ikke som det helt vilde, men det kommer garanteret til at tage langt tid – heldigvis er der nogle professionelle der skal hjælpe os med det

Du kan følge med på bloglovin og facebook, hvis du vil have hvert nye indlæg 🙂

fullsizeoutput_169bfullsizeoutput_1698  fullsizeoutput_169dfullsizeoutput_169f fullsizeoutput_169efullsizeoutput_169a  fullsizeoutput_169c

6 kommentarer

 • Det bekymrer mig lidt, at I helt naturligt tager alle billeder med døren mellem stue og soverum åben. Hvis I altså stadig har planer om at blænde den?

  Tag et par stykker med lukket dør og fra alle retninger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den bliver blændet på torsdag. Jeg skal dog prøve, at huske det med vinklerne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mere for jeres egen skyld, så I kan se, hvordan det bliver med den blændet. Billeder kan hjælpe med at se det, man overser, hvis man ikke har haft tid til at leve på stedet længe nok endnu. Og ja, jeg er stædig, men jeg tror, at I kan komme til at fortryde den blændede dør over tid.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, du gør mig forvirret! Jeg kan sagtens se dine pointer, men hvis jeg kender mig selv ret, så bliver der også flyttet rundt uendeligt mange gange i det nye lejlighed. Og jeg synes bare det virker mærkeligt, at man kan gå den vej 🙂 Men jeg prøver lige at tage dine råd med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Rytter

  I er mega seje😘

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Tip: mal dine gamle ølkasser