Sådan undgår du at vågne om natten – Hverdagsguf
Maling med modige og mørke farver

Sådan undgår du at vågne om natten

I samarbejde med Den 7. Himmel

Auping, auronde, mantis, dcw, soveværelse

Før vi fik ny seng, oplevede jeg tit at vågne om natten. Når det var værst, vågnede jeg måske en gang i timen, som betød at jeg aldrig rigtig følte mig udhvilet – med mindre jeg gik i seng kl 21, og det er måske sket én gang. Det fik mig til at gå igang med at undersøge, hvordan man kunne undgå det, og det er rent faktisk et meget simpelt svar. Din seng skal passe til lige netop dig! Det giver jo meget god mening. Går man i for små eller store sko, så får man også ondt i sine fødder.

Slip for at vågne om natten

Lad mig prøve at forklare, hvilke råd vi fik fra Den 7. Himmel, som var der vi købte vores nye seng. Altafgørende for din nye seng er madrassen. Er din madras for blød, vil du synke alt for langt ned i den. Hvis den er for hård, vil du tværtimod ligge alt for meget ovenpå den. Begge ting vil resultere i, at din rygsøjle er skæv i løbet af natten – og det er netop det der gør, at man vender sig (og vågner). Derfor skal man have en madras der er lige tilpas udfra ens kropsvægt, så man kan få en ordentlig, stilleliggende søvn.

Kvaliteten af materialerne går hånd i hånd med hårdheden. Det nytter ikke noget, at vælge en madras der er lavet en dårlige materialer. Selvfølgelig er det et vidt begreb, og hvad ens behov er, men hos Den. 7 Himmel går skalaen i mine øjne fra god kvalitet til topkvalitet. Her er det bare et spørgsmål om, hvor mange penge man synes er rimeligt at smide i en seng. Men hey – prøv at tænk over hvor meget tid du bruger i din seng. Optimalt skal du gerne bruge 1/3 af dagen på at en god nats søvn, men vi ved nok alle at det sjældent sker, selvom det er virkelig dejligt ,at snooze den om morgenen!

Så hvis du gerne vil slippe for at vågne om natten, må du prøve at komme ud og kigge på en seng, der passer til dine behov! Jeg garantere dig, at det er det værd og at du vil føle dig mere udhvilet om morgenen – jeg kan bare ikke garantere, at det bliver nemt at stå op, fordi man ligger alt for godt 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Maling med modige og mørke farver