Sådan vælger du den rigtige sofa – Hverdagsguf
Endnu en perfekt lampe: Mantis BS3

Sådan vælger du den rigtige sofa

Ilva mavis sofa sort 3 personer

Sponsoreret af ILVA

Sofaen er nok det mest centrale møbel hjemme hos os. Det er her der bliver set tv morgen, middag og aften. Der bliver drukket kaffe i sofaen. Der er her der bliver taget en morfar om eftermiddagen. Jeg kunne blive ved! Du kan nok forestille dig, hvor vigtigt det så egentlig er, at den sofa vi har, både er komfortabel og æstetisk. Men faktisk skal den også fylde så lidt som muligt, fordi vores lejlighed er ret lille. Der er rigtig mange ting man skal tage stilling til, når man skal have en ny sofa.

Den sofa vi havde før, var en hvid sofa fra IKEA (se den her). Det skulle bare være en hvid sofa dengang for snart 3 år siden, men af erfaring så vil jeg bare sige: lad være! Vi nåede nok at vaske betrækket 10 gange i den periode vi havde den, netop fordi man kunne se alt. Derfor skulle den nye sofa uden tvivl være i den mørke ende af farveskalaen. Og hvor er jeg glad for at valget faldt på det! Jeg frygtede lidt at den ville suge for meget lys, men den nye sofa giver så meget kontrast til rummet.

Jeg ville gerne væk fra den tunge udtryk, som ikke altid går hånd i hånd med æstetikken – for flydersofaer er jo oftest ret bombastiske. Så skal man gå på kompromis? Nej, det har vi ikke gjort. Nu har jeg nærmest (okay, måske er det lidt en overdrivelse) lagt på langs på sofaen i 24 timer, så den er ret godt testet af… og man både sidder og ligger fantastisk!

Efter at have proppet den med diverse puder, så er den hurtigt blevet en naturlig del af stuen. Og nu har vi også plads til en lænestol, efter at have skrottet chaiselongen… Det har vi lidt været nødt til, eftersom vores lejlighed er 50 kvadratmeter. Så hvis nogen af jer der ude har nogen gode anbefaler til en lækker lænestol (som opfylder som krav som til sofaen), så smid en kommentar! 😉

Hvis du er blevet lun på selv at købe en ny sofa, så har ILVA et hav af de flotteste sofaer. Den her hedder Mavis og er en 3 personers (find den her).

Husk at følge med på min instagram, facebook og bloglovin, hvor der er meget mere inspiration 🙂

Ilva mavis sofa sort 3 personerIlva mavis sofa sort 3 personerIlva mavis sofa sort 3 personer

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Endnu en perfekt lampe: Mantis BS3