Simple loftslamper med kant – Hverdagsguf
DIY: IKEA-hack af IVAR skabet

Simple loftslamper med kant

Sponsoret af Nuura.

Okay. På det seneste har jeg fået fortalt en del gange, at jeg måske har et afhængighedsproblem med lamper. Det har jeg måske også, men jeg vil nok nærmere sige at jeg opgraderer min samling. Den bliver hele tiden lige en tand bedre end hvad den var før. Min seneste tilføjelse er de her cirkelrunde glaslamper fra danske Nuura. Jeg vidste at jeg måtte eje dem, første gang jeg så dem. Det kan nemlig godt være de er simple, men samtidig har de også kant. Det er den kombination jeg godt kan lide ved Miira pendlerne. Der findes også andre modeller i serien, og hvor ville jeg dog ønske at vi havde et større hjem, så jeg kunne proppe nogen flere af dem ind! Der er desværre bare ikke ét sted tilbage, hvor der ikke er en lampe. Og alle lamperne er jeg pt glad for, så spørgsmålet er, om hvad næste skridt bliver. Flytte til en større lejlighed, bytte en lampe ud – eller bare fylder endnu flere lamper ind? Stay tuned 😉

GemGem

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DIY: IKEA-hack af IVAR skabet