Store grønne plantefavoritter – Hverdagsguf
Knagerækken til den lille entre

Store grønne plantefavoritter

Store grønne planter er et af de vigtigste elementer i indretningen, hvis du spørger mig. Det gør hjemmet levende på en måde, som intet andet kan gøre det. Der er ingen tvivl om, at jeg ikke ville være foruden det – tvært imod! Det er nemlig hyggeligt, at gå og passe de grønne venner og se dem gro. Det er bare en ekstra bonus man får med!

Mine favoritter for tiden er nogle ret store planter. Jeg ved ikke hvad det er med mig, men jo større planten er, jo flottere bliver den i mine øjne. Så er det bare lidt ærgerligt, at vores lejlighed kun er 50 kvadratmeter… så der må prioriteres. Måske jeg skal bytte min kæmpe monstera ud med en af nedenstående? Det er et kæmpe dilemma! Hvis nogen har haft en plante i længere tid, vil de vide hvad jeg taler om 😉

Hvilken en af planterne er din favorit?

Alocasia Calidora
alocasia

Billede og styling af Nina Bruun

Violinfigen
violinfigen

Billede og styling af Sara Medina Lind

Gummitræ
gummitræ

Billede fra Pinterest

Strelitzia Nicolai
strelitzianicolai

Billede fra Pinterest

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Knagerækken til den lille entre