Tegninger af det sorte køkken – Hverdagsguf
Her kan du købe din kokospalme

Tegninger af det sorte køkken

Vores køkken er langt om længe blevet bestilt. Noget som jeg glæder mig helt ustyrligt meget til at få sat op! Det er en endnu bedre følelse, end optakt til juleaften da man var barn.  For real. Måske det også har noget at gøre med, at det er det dyreste køb jeg nogensinde har lavet. Køkkenet er en kæmpe stor post i renoveringen, som fylder over halvdelen af budgettet. Samtidig er det også noget som vi sammen har vendt ned til mindste detalje. Det er noget som har taget rigtig mange timer – både hos forhandleren, men også herhjemme med inspiration og sammenligning med andre køkkenpriser.

Køkkenet hedder Mano Sera og er købt hos Kvik, som jeg ved første øjekast, blev ret overbevist om at det skulle være. Jeg tror den gennemgående minimalistiske stil Kvik kører, fik mig på krogen. Det er virkelig nogen flotte køkkener, og så har de formået at style både butikker og kataloger ret fedt – lige noget for sådan en indretningsblogger som mig, ikke? 😉

Faktisk har processen fra første gang vi trådte ind i butikken og frem til nu, været én stor optur. Vi har haft den sødeste sælger, Heidi, som har guidet os på den bedst tænkelige måde. Jeg tror, at en lige så stor del af at købe køkken netop er, at man føler man bliver forstået. Og det er vi blevet. Så masser af kærlighed til Kvik og deres bedste sælger!

Vi har fået tilsendt de her skitser, som visualisere køkkenet ret godt. Vi har valgt at holde den gennemgående sort. Fronterne er noget af det jeg er mest vild med. Det er sortbejdset træ, som giver et vildt flot udtryk (det kan anes her). Det oser af kvalitet, og så tror jeg lidt jeg har fået en svaghed for sort træ. Måske endda bare sorte ting? Jeg prøver at bevæge mig væk fra den hvide tendens, man har set de sidste mange år 😉 Bordpladen og vasken skal også være i sort, så det får en stor sammenhæng. Overskabene som går til loft, bliver så hvide, så det ikke bliver alt for mørkt. Ved siden af dem skal vi have åbne hylder, så man kan lege lidt med alt det pæne service. Så kan alle madvarer blive proppet i skabene 😉

skaermbillede-2017-06-30-20-45-49

Resten af køkkenet er ikke rigtig med, da det kun er tingene vi har købt hos Kvik, som er på tegningen. Forresten så er den hvide søjle de vandrør, som er i køkkenet (se dem her) – dem vil vi nemlig lade være med at skjule, men prøve at få noget godt ud af. Vi overvejer lidt at male dem messingfarvet, men den farve er ikke til at finde nogen steder, så sig endelig til hvis du ved hvor! Armaturet skal så også være i messing, hvor vi har fundet den her flotte sag.

Der skal selvfølgelig nogle lamper og andre ting op, men det bliver et ret simpelt rum. Jeg glæder mig til, at lege med det og kunne vise det frem herinde.

Vi får det allerede leveret om en uge, og så skal vi ellers have samlet alle elementer, hvorefter det skal sættes op i uge 28. Can’t wait!

skaermbillede-2017-06-30-20-46-14 skaermbillede-2017-06-30-20-46-33

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Her kan du købe din kokospalme