TERRAZZO IS THE NEW BLACK – Hverdagsguf
BLACK WEEKEND AT MOODINGS

TERRAZZO IS THE NEW BLACK

normann-copenhagen-simon-legald-terra-terrazzo-bord-sofabord-sidebord-plante-groen-mint-graa-baggrund-staal-galvaniseret-pulverlakeret-vuxavviqug5uzxicfud3cw

© Normann Copenhagen

Når der skal spås om trend for det nye år, så står det klart, at vi kommer til at se terrazzo som en af de store. Min første tanke var, at det var noget der hørte gamle badeværelsesgulve til – men jeg må indrømme, at jeg meget snart skal have et eller andet hvor det materiale indgår, efter jeg har set hvad det kan byde på.

terrazzo_table_04_grande

© HAY

Om det skal være et serveringsbræt, et enkeltstående bord eller badeværelset skal have en makeover, så synes jeg det er noget man bør kaste sig ud i. Inden vi når at se os om, så er det alle vegne – bare vent og se!

interiors-terrazotrend-6

Source

Hvis du ikke er helt overbevidst, så tag lige et kig på billedet ovenover. Jeg er specielt vild med køkkenet, men også badeværelset. Når ting bliver skaleret op i så stor format, vil det som regel altid have en fed effekt! Det må jeg skrive på listen over do’s til mit drømmehus.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

BLACK WEEKEND AT MOODINGS