THE 2017 PLANT – Hverdagsguf
BLOGGEREVENT HOS ILVA

THE 2017 PLANT

Planter har virkelig fået lov til at fylde i de danske hjem gennem de seneste år, og hvert eneste har en bestemt plante eller type, fyldt mere end andre. Den karakteristiske Monstera (som også er den ukronede bloggerplante). Kaktusser. Grønne simple planter. Planter med blomster har ikke rigtigt fået sit gennembrud endnu, men hvis du spørger mig, så tror jeg de er lige om hjørnet.

Men i 2017 vil vi se den smukke plante ved navn Philodendron Xanadu, som virkelig er noget for sig. Den har stadig det simple udtryk med grønne stilke og blade, men bladene tager alligevel en drejning – de er nemlig rimelig vilde i udtrykket. De er lidt takkede uden at være spidse, og så bliver de kun større jo ældre den bliver. Og så bliver den opstammet, og får en vildt flot “stamme” – det kan jeg desværre ikke vise endnu, da prisen på denne type hurtigt er ganget op med 20 af hvad jeg har købt den til. Jeg gav 79kr i IKEA, men jeg måtte derud tre gange for at jeg fik fat i den. Så hvis du ser den, så slå til!

Planten er mega nem at passe. Jeg har haft den en månedstid nu, og har vandet den godt igennem en gang om ugen. Og sikke alle de nye blade den har skudt, trods det lige er blevet forår. Jeg tør næsten ikke tænke på, hvor mange blade der kommer til sommer 😉

fullsizeoutput_160a fullsizeoutput_160c

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

BLOGGEREVENT HOS ILVA