Tips til indretningen i soveværelset – Hverdagsguf
Haveprojekter på vej

Tips til indretningen i soveværelset


I samarbejde med Den 7. Himmel

Aupung Auronde

Soveværelset er et af de rum som vi bruger en stor del af vores tid i, men der er mange der har en tendens til at lade indretningen stå hen i netop det rum. Det er jo trods alt bare et sted vi skal sove, så på den måde lægger man jo ikke mærke til det når man sover – men jeg vil altså sige det ikke er sandt. Jeg synes at alle rum i hjemmet bør få lige meget opmærksomhed. Derfor jeg vil give nogen af mine tips til, hvordan du kan gøre soveværelset til et af de hyggeligste rum med en rigtig hulestemning. Hvem vil ikke gerne have det?

Sengen er nok det mest dominerende element i soveværelset og jeg har fundet ud af man ikke skal gå på kompromis med hverken komfort eller udseende! Før vi købte ny seng, havde vi en ældgammel boksmadras uden sengestel, så både komfort og udseende var der ikke rigtigt. Men jeg havde fået en ide om, at det skulle være slut med dårlig søvn og en kedelig seng. Jeg har længe haft et godt øje til Auping’s klassiske senge, så jeg googlede mig frem til hvor jeg kunne se deres udvalg og ikke mindst prøve at ligge i en. Det endte med Den 7. Himmel i Rødovre, som forhandler mange flere mærker end bare Auping. Vi har fået så god vejledning og man kan tilmed se alle senge i hjemmelige miljøer, hvilket gjorde oplevelsen blev over al forventning. Jeg kan varmt anbefale den butik, hvis du også skal ud og kigge på ny seng!

Tekstiler gør en kæmpe forskel – både for akustikken og udtrykket, men det er også bare vanvittigt lækkert, at slingre sig i. Jeg har sørget for der er godt med tæpper, så man ikke skal stå ud på et koldt gulv om morgenen. Gardinerne som går fra gulv til loft, giver en rar følelse i rummet og så vigtigst af alt: de er mørklæggene! Så rart om sommeren, når solen står op kl 5 😉

Planter kommer ikke som en overraskelse i min indretning, og soveværelset er bestemt ikke nogen undtagelse. Det giver både nogen skønne omgivelser og så skulle planter efter sigende og rense luften – og det vil man specielt gerne have i sit soveværelse!

Simple overflader må nok være en af de vigtigste tips i soveværelset. Jeg kan godt lide, når der ikke er for mange indtryk, så jeg forsøger at holde det så rent i udtrykket som muligt – dog uden det bliver for kedeligt. Det er jo også med til at skabe stemning at man laver små stillebens rundt omkring i et rum.

Auning Auronde

Der kommer et indlæg mere om nogen tid, når jeg har fået sovet godt igennem i vores nye seng. Det kommer til at handle om søvn og valg af seng, men jeg kan allerede sige nu: man sover som en drøm i en seng der er valgt ud fra ens krop!

Auping Auronde

4 kommentarer

 • Sukhi

  Sikke et skønt soveværelse! Jeg elsker den støvede farve på væggen kombineret med de lidt mørkere grå farver. Så fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det skaber en dejlig fornemmelse, i det rum hvor man sover. En lidt hule-agtig fornemmelse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Selve sengerammen med indbyggede natborde, er det også Auping?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er det ja. Modellen hedder Auronde og fås i de lækreste farver. Og så er skabene en død lækker detalje 👍🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Haveprojekter på vej