TREND: er kobber på vej tilbage? – Hverdagsguf
Montana i modige farver

TREND: er kobber på vej tilbage?

Copper kitchen For en række år tilbage, husker jeg kobber som en af de aller største trends. Det var over alt. På lamper, lysetsager og nips, og folk fik ligesom nok. Sådan er det altid med trends… alle får det, og pludseligt pakker alle det væk igen.

jakke

Skal jeg prøve at spå om en upcoming trend, så er det kobber som vender tilbage. Varme metaller er noget der bliver sjovere, at hive ind i indretningen igen. Tag bare et kig på de her billeder. Hvis nogen kom og spurgte mig, om jeg ville skifte mine ting ud med disse, ville jeg ikke tøve! Ville du?

Et stykke kobber interiør jeg selv hiver ind i min indretning nu, er en lampe som kommer hjem meget snart. Brandet er vist på et af billederne, så måske vi kan lade det være en ledetråd for nu 😉 Følg med de næste par dage, hvor lampen kommer på bloggen!

Husk også at følge med på instagram, facebook og bloglovin, hvis du vil være sikker på at være opdateret!

Copper vola Copper Lampe Gras Copper Tom DixonBilleder via Pinterest, Vola, DCW og Bang & Olufsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Montana i modige farver