VIND EN SUND SNACKBOX | Hverdagsguf
FURNITURE FOR YOUR GARDEN

VIND EN SUND SNACKBOX

Indlægget er sponsoreret.

Konkurrencen er afsluttet og vinderen er fundet: den heldige blev Joan Kunze som løb afsted med en mega lækker snackbox!

I sidste uge modtog jeg en aprilbox fra snackmover, og nu kan du vinde en næsten magen til. Det eneste krav er, at du skal smide en kommentar herunder, og så deltager du i konkurrencen om en majbox. Deltag også på min facebookside, for at fordoble dine chancer. Boxen kommer til at være lidt anderledes fra den jeg har modtaget, men hvem elsker ikke overraskelser?

Jeg må sige at jeg er overrasket over, hvor lækre de her snacks er. Nogle af tingene kendte jeg godt i forvejen, hvilket var et glædeligt gensyn, men jeg havde aldrig smagt ærtesnacks eller kokosvand med brus. Det er bare nogle af de spændende ting der var at finde i aprilboxen. Og så er udgangspunktet, at det hele skal være lidt sundere, end hvad man ellers kender af snacks.

Boxen kan købes som abonnement her, så man bare skal læne sig tilbage og vente på sine snacks hver måned.

Vinderen bliver trykket 20/4 kl 20 og offentliggøres her, samt får direkte besked. Jeg udtrækker tilfældigt en vinder enten her eller på facebook.fullsizeoutput_161e fullsizeoutput_161f

   

58 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FURNITURE FOR YOUR GARDEN