Vores køkken skal se sådan her ud – Hverdagsguf
Armatur i messing eller ej?

Vores køkken skal se sådan her ud

Køkkenet er en vigtig del af hjemmet, da man bruger meget tid i netop det rum. Derfor er det ekstra vigtig, at vi får skabt et fedt miljø, hvor man får lyst til at lave en masse mad!

Vi har fået tegnet et ret fedt køkken hos Kvik, som vi er nu er ved at forhandle en god pris på (tips modtages gerne, til at hive den bedste pris hjem!). Og faktisk ligner det meget det som er på billedet. Det er de samme fronter, som vi skal have på vores underskabe – helt mørkbejdset træ, og så i begge sider. Dertil skal vi så have hvide loftshøje overskabe i den ene side, hvor nogle af dem er åbne. Den anden side skal være åben med én lang hylde henover. Vi har købt klikgulv med betonlook, og jeg leger lidt med tanker om at væggene skal males i en lys beige farve – i hele lejligheden. Yes, you heard me! Jeg er faktisk lidt træt af hvide vægge, men nu må vi se hvor langt min modighed rækker, og ikke mindst hvor gode mine overtalelsesevner overfor min kæreste er 😉 Armaturet skal være i messing, hvor jeg har fundet et ret lækkert et af slagsen. Og når ja, bordpladen skal være en tynd sort en af slagsen, med sort vask.

Du kan måske få et indtryk af, hvordan det vil se ud i vores pt tomme køkken. Måske er det lidt svært, men jeg tror og håber på, at det bliver fedt!

Billede: © Kvik

kvikk-kjokken-17-best-images-about-kvik-wavre-belgium-wwwkvikwavrebe-on-46-900x630

2 kommentarer

  • Jakob

    Det er godt nok et flot køkken. Jeg er helt vild med simpliciteten og de rene linjer!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Armatur i messing eller ej?