WHAT DREAM KITCHENS LOOKS LIKE – Hverdagsguf
GREEN JUNGLE FEELING

WHAT DREAM KITCHENS LOOKS LIKE

Køkkenet er et af de allermest centrale rum i boligen, så derfor skal man nøje overveje hvordan det skal se ud. Det er ikke noget jeg selv har fået lov at prøve at lege med (endnu), men jeg ville lyve, hvis jeg ikke sagde at jeg havde lyst til at kaste mig ud i det!

e676be31d2c1789153c52cd1917c761e2d3a5756
Photo: Apartment Therapy

Køkkenet med farvede låger, vil i nogles øjne være lidt et våget valg. Jeg synes bare det er lidt for fedt! Man skal selvfølgelig bare vælge en farve, som man normalt har i indretningen, som typisk vil være nogle mørke nuancer, som den her mosgrønne farve.

Man kan selvfølgelig også holde det helt simpelt, med hvide låger. Det er nok en af tidens største (hvis ikke den største) trends, og det kan jeg godt forstå. Vi har det selv i vores lejlighed, og det går så godt i hånd med mange forskellige materialer. Det må være det sikre valg, og nogle gange er det nu en meget god ide, at gå med det valg. Hvis man så alligevel vil peppe det lidt op, så kan man sætte et element ind i marmor. Dét er lige noget for mig – hvis ikke min kæreste var her til at sige stop, så ville man se marmor over alt.

f29da6d84514e2961d2a2f0823bbab5d2ae92e87
Photo: Apartment Therapy

7f84c9e8a3cb4c6edb8ec32b9f034d60
Photo: Archzine

Til sidst på listen over drømmekøkkener, har jeg fundet snedkerkøkkenet frem. Det er måske også det dyreste, men samtidig er det nok også det mest holdbare og tidsløse køkken. Så når man snakker om at investere i forskellige ting, så kan man altså også investere i et lækkert snedkerkøkken med et top skandinavisk look.
koekken_eg2_snedkeriet_kbh
Photo: Snedkeriet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

GREEN JUNGLE FEELING