WHAT TO WISH FOR CHRISTMAS – Hverdagsguf
New Works som favorit

WHAT TO WISH FOR CHRISTMAS

skaermbillede-2016-11-18-16-46-24

/1. /2. /3. /4. /5. /6. /7. /8.

Kender I det, at ens familie begynder at hive i en fra højre og venstre, for at få årets ønskeliste? Sådan er det i hvert fald i mit tilfælde, og så har jeg jo måtte ‘stresse’ den her frem. Dog synes jeg det er nogle ret gode ønsker, trods jeg har måtte fisket op af posen lige pludseligt 😉

Jeg har indsat link, til hvert enkelt ønske, så I har selv kan finde det, hvis der er noget I synes er fedt. Ønskerne starter fra 200kr og fortsætter op til ca. 2200kr. Så jeg vil mene der er noget for enhver smag og pengepung.

Glædelig jul, hvis man godt kan sige det allerede!

Translation: Don’t we all know that moment, when our family pulls from left and right, to get this years wishlist? That’s how it is in my case, and then I had to ‘stress’ about this one. However I think it’s some good wishes, despite I found them so sudden 😉

I’ve inserted links to every wish, if you find any of them cool. The wishes start from 200dkk to 2200dkk. So I think there is a good range in both taste and wallet size.

Merry christmas, if you can say that already!

//Mathias

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

New Works som favorit